sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Lukijoita? Blogin ilmoittaminen Blogilistalle..

1. Mene osoitteeseen http://www.blogilista.fi/
2. Valitse 'Luo tunnukset'
3. Täytä kohdat ja valitse 'Rekisteröidy'
4. Valitse 'Lisää blogi'
5. Kirjoita blogisi osoite ja valitse 'Seuraava vaihe'
6. Täytä tiedot puuttuvilta osin 

- Blogin nimi: blogin nimi (yleensä valmiina)
- Blogin WWW-osoite: blogisi osoite (yleensä valmiina)
- Blogin paikkakunta: blogisi paikkakunta
- Avainsanat: kirjoita tähän asioita, joista kirjoitat blogissasi, esim. puutarha
- Kuvaus: lyhyt kuvaus blogistasi
- Blogin syötteen osoite: Syötteen osoite, jota ei tarvitse muuttaa (ainakaan vielä)
- Kirjoittaja: laita ruksi, jos olet blogisi kirjoittaja
7. Valitse 'Ilmoita blogi listaan'. 


Blogisi on nyt ilmoitettu Blogilistaan!


P.s. Käy tsekkaamassa sähköpostisi. Siellä on mailia Blogilistan ylläpitäjiltä.

5 kommenttia:

 1. moikka! oon vasta alottanu bloggaamisen enkä tajua näistä mitään.. en saa blogiani päivittymään blogilistalle? mistä saan blogini syötteen osoitteen? pitääkö blogilistan omaa syöteosoitetta lisätä mihinkään? aina jos painan tarkista heti -nappia niin vastaukseksi tulee "ei päivittynyt" tai "latausvirhe" missähän vika?

  kiitos jos osaat auttaa :D

  VastaaPoista
 2. Hei, Fremer. Blogin syötteen osoite löytyy blogistasi kohdasta "Tilaa: Blogitekstit (Atom)". On bloggerissa monesti tuolla vasemmalla alhaalla. Siitä hiiren oikeaa ja "kopioi linkin osoite" -toimintoa. Blogilista osaa yleensä hakea nuo automaattisesti jonka vuoksi asiaa ei ole avattu tähän.

  Blogilistan syöteosoitetta ei tarvi lisätä mihinkään.

  Blogisi näytti olevan kolmeen kertaan blogilistalla ja syöte tuntui pelaavan oikein. Eli syöte toimii niin, että kun kirjoitat uuden tekstin, niin se "syöttää" tekstin eri palveluihin. Jälkikäteen niiden hakeminen ei oikein onnistu.

  Toivottavasti tämä auttoi!

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emma, ehdottomasti kannattaa lisätä blogi Blogilistalle jos haluaa lisää lukijoita. Blogisi pitää olla luonnollisesti julkinen, jotta saat ulosmitattua suurimman hyödyn Blogilistalla olemisesta.

   Poista
 4. Hei, Olen hiljattain aloittanut Bloggaaja. Tuossa Yläpuolella oli kommentti/kysymys , että miten blogin saa päivittymään blogilistalle. Toimin ohjeittesi mukaan, etsin ihan tuskassa blogistani tuota "Tilaa:blogitekstit (Atom)- juttua ja löysinkin sen. =) Mutta sitten kun painoin kuuliaisesti hiiren oikeaa näppäintä niin siellä ei lukenut "kopioi linkin osoite". Ainut mitä siellä luki kopointiin liittyen oli, että "kopioi tausta". Mitä tein väärin? Menin tunnuksillanni blogiini ja klikkasin "näytä blogi" ja sitten toimin ohjeittesi mukaan. Senkö takia minulla meni pieleen? En ymmärrä. Eikä Blogilista näytä postauksiani listallaan... enkä edes läydä postauksiani listalta, vaikka blogini on blogilistalla... Toivottavasti en selitänyt brobleemaani sinulle liian vaikeasti. Toivottavasti ymmmärsit mitä tarkoitan. =)

  jos vastaat niin vastaa mielummin minuun blogiini, uusinpaan postaukseeni, niin kommenttisi tulee suoraa sähköpostiini ja silloin huomaan sen heti. =)

  Blogini osoite:
  http//: hattarapilvi98.blogger.com

  VastaaPoista